nov./2019

chavela Cristian Saucedo, Blanca Haddad, Maël Goldwaser Entrades a la venda
23/11/2019 a les 22:00 a Sabadell

¡Ay, Chavela!

 15€

Cristian Saucedo (veu)
Blanca Haddad (poesia)
Maël Goldwaser (guitarra flamenca)

Cent anys després del naixement de la gran Chavela Vargas aflora aquest projecte directe de les entranyes de l’ànima. Casualitat o causalitat? La veritat és que l’Univers ha volgut que en aquest centenari la veu xamànica de la cançó llatinoamericana rebi aquest present de les mans del jove guitarrista Maël Goldwaser, la dilatada experiència de la pintora i poeta Blanca Haddad i el profund gemec de Cristian Saucedo.

Parlar de la vida i obra de Chavela és endinsar-se en un volcà de passió. Ningú va expressar com ella l’angoixa i la grandesa de l’amor, la ràbia de la traïció o l’abisme insondable de la solitud amb les lletres dels seus estimats José Alfredo Jiménez, Álvaro Carrillo o el compositor de Paloma negra, Tomás Méndez.
La set de somnis ha llançat a aquests tres artistes a trobar-se amb ¡AY, CHAVELA!, que l’única cosa que pretenen amb aquest ritual és nodrir les ànimes dels seus oients.

Obertura de portes una hora abans. Seient no numerat. Aforament limitat.

Adquireix la teva entrada

T'enviarem la teva entrada a aquesta adreça

Al clicar el botó "Continua" seràs redirigit al web de La Caixa per fer el pagament.

La compra finalitzarà un cop acabat aquest procés.

Total incloent 1€ despeses
de tramitació (IVA inclòs)


NO ES PERMET LA RESERVA DE SEIENTS AMB CAP PENYORA (peces de roba, bosses, mocadors…) fora de grups a partir de 6 o més persones que comprin les entrades sota un mateix nom i accedeixin a la sala tots junts.

Si es compleixen tots aquests requisits i ho comuniquen a recepció 48h abans de l'espectacle, disposaran d’un sofà lateral. “First come, first served.”

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.


Lloc:
CAVAURPÍ
Sant Maties, 5, Sabadell
Dia i hora
23 de novembre a les 22:00h
Preu
15 €