nov./2019

gardel Gregorio López y Guillermo Gomez Entrades a la venda
10/11/2019 a les 19:00 a Sabadell

Homenatge A Carlos Gardel

 20€

Gregorio López és un cantor entusiasta, admirador i intèrpret del tango de timbre i estil gardelià. Compta amb una dilatada trajectòria dedicada al Tango. Guanyador d’un conegut Talent Show, ha actuat per diferents ciutats del país davant celebritats com Carlos Saura durant la presentació del seu pelicula “Tango” o Diego Armando Maradona. . En aquesta ocasió l’acompanyarà a la guitarra Guillermo Gomez Álvarez.

Guitarrista, compositor i arreglador argentí. Va començar els seus estudis de guitarra als 10 anys. Va obtenir el títol de Professor de guitarra al Centre d’Ensenyament i Investigacions Musicals COLLEGIUM (Còrdova-Argentina). Va realitzar cursos d’harmonia i composició amb els guitarristes Juan Falú i Daniel Homer.

Resideix a Barcelona des de 2008. Ha realitzat presentacions en sales de concerts i festivals d’Espanya, Bèlgica, Suïssa, Luxemburg i Holanda amb diferents projectes, entre els quals es destaquen “Tanghoyde” (tango) al costat de Rodolfo Jäger; “Kurepí” (música folklòrica Argentina); “Urutaú” (world music)

Un dia inoblidable per a tots els amants del tango a la qual no pots faltar!

Obertura de portes una hora abans. Seient no numerat. Aforament limitat.

Adquireix la teva entrada

T'enviarem la teva entrada a aquesta adreça

Al clicar el botó "Continua" seràs redirigit al web de La Caixa per fer el pagament.

La compra finalitzarà un cop acabat aquest procés.

Total incloent 1€ despeses
de tramitació (IVA inclòs)


NO ES PERMET LA RESERVA DE SEIENTS AMB CAP PENYORA (peces de roba, bosses, mocadors…) fora de grups a partir de 6 o més persones que comprin les entrades sota un mateix nom i accedeixin a la sala tots junts.

Si es compleixen tots aquests requisits i ho comuniquen a recepció 48h abans de l'espectacle, disposaran d’un sofà lateral. “First come, first served.”

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.


Lloc:
CAVAURPÍ
Sant Maties, 5, Sabadell
Dia i hora
10 de novembre a les 19:00h
Preu
20 €