des./2019

neddermanns Judit i Meritxell Neddermann Entrades a la venda
13/12/2019 a les 22:00 a Sabadell

Nadales

 18€

Judit i Meritxell Neddermann és reuneixen per gravar un disc de Nadales de 8 temes, 7 dels quals són nadales catalanes i una veneçolana.

El disc és una revisió de Nadales populars catalanes passat pel sedàs de les germanes Judit i Meritxell. Al disc col·laboren des del Ferran Savall a les germanes Ahyvin i Ahylin Bruno.

Judit (veu i guitarra) i Meritxell (veu i teclats) nascudes en una família de músics s’han fet un forat dins el panorama musical català, cada una traçant camins diferents. La Mertixell es va formar a l’escola de música de Berkeley (Boston) i en aquests moments es troba en procés de creació del seu primer disc. La Judit ha publicat tres discos on en cada un d’ell ha anat fent passes fins arribar, en aquests moments, a gaudir del reconeixement tan de públic com de programadors a la seva feina.

Meritxell Neddermann: piano, teclat i veu.
Judit Neddermann: veu i pandero
Arnau Figueres: cajón, octapat, plats, tinaja i veu
Miquel Àngel Cordero: contrabaix i veu

Obertura de portes una hora abans. Seient no numerat. Aforament limitat.

Adquireix la teva entrada

T'enviarem la teva entrada a aquesta adreça

Al clicar el botó "Continua" seràs redirigit al web de La Caixa per fer el pagament.

La compra finalitzarà un cop acabat aquest procés.

Total incloent 1€ despeses
de tramitació (IVA inclòs)


NO ES PERMET LA RESERVA DE SEIENTS AMB CAP PENYORA (peces de roba, bosses, mocadors…) fora de grups a partir de 6 o més persones que comprin les entrades sota un mateix nom i accedeixin a la sala tots junts.

Si es compleixen tots aquests requisits i ho comuniquen a recepció 48h abans de l'espectacle, disposaran d’un sofà lateral. “First come, first served.”

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.


Lloc:
CAVAURPÍ
Sant Maties, 5, Sabadell
Dia i hora
13 de desembre a les 22:00h
Preu
18 €