set./2020

manu-guix Manu Guix Vespres amb Manu Guix
18/09/2020 a les 21:00 a Sabadell

Vespres amb Manu Guix

 20€

3 concerts diferents i únics

Canvi d’ubicació: Ateses les restriccions que ha decrecat el nostre Govern i el Procicat en relació als locals tancats i els aforaments, hem decidit traslladar l’espectacle als Jardins de l’Espai Cultura (Escola Industrial 29) de Sabadell. D’aquesta manera i a l’aire lliure, podrem garantir del tot els requisits anunciats.

El polifacètic Manu Guix torna a la CavaUrpi amb motiu del desè aniversari d’UiU Promotors per recordar el seguit de concerts que va fer el 2018 amb gran èxit. El que havia de ser un únic concert es va convertir en una autèntica ‘temporada’ de cinc sessions, totes amb les entrades exhaudires.

Una nova oportunitat, doncs, per veure aquest music i compositor polifacètic, en un format íntim i pròxim, aprofitant les característiques de la CavaUrpi. Només ell, la seva veu i el seu piano. I, sobretot, i la passió per la música que l’ha portat des de l’academia del programa televisiu ‘Operación Triumfo’ fins a la direcció musical d’espectacles d’èxit com ‘La jaula de las locas’ o ‘La tienda de los horrores’, passant per la composició de músicals com ‘El petit príncep’.

Obertura de portes una hora abans. Seient no numerat. Aforament limitat.