febr./2020

miquel-goma Miquel Gomà & band El món al revés
15/02/2020 a les 22:00 a Sabadell

El món al revés

 15€

Concert de presentació en elèctric del disc ‘El món del revés’ de Miquel Gomà, projecte en solitari del sabadellenc Miquel Garcia Gomà. Músic amb un àmplia trajectòria professional com intèrpret i docent, obté el Grau Superior en interpretaciódel piano pel Conservatori Superior de Música del Liceu, així com el Màster en Pedagogia Musical per l’ESMUC.

Després del seu pas com a teclista per diferents formacions dins el blues i el rock com Hardreams, Alberikus Blues Band, Amadeüs i Tremendos, sent la necessitat de donar sortida a un grapat de cançons pròpies que amb els anys s’han anat acumulant en un calaix. Per a la seva gravació s’encarrega de les veus principals més enllà dels teclats i és acompanyat a la guitarra per David Garcia (Giant Rev), al baix per Víctor Manjarín (Blues Captain), a la bateria per Vicenç Escobairó (Alberikus Blues Band) i amb la col·laboració al saxo de Jordi Sans. El disc s’enregistra a cavall del Wheel Sound Studios i els Dante Estudios, mesclat i masteritzat per Isra Ramos.

A ‘El món del revés’ podreu escoltar onze cançons en català amb una clara influència de la música rock d’artistes com Bon Jovi o Bryan Adams, amb solos, riffs, tornades enganxoses i
molta melodia.

Obertura de portes una hora abans. Seient no numerat. Aforament limitat.