febr./2020

miquel-goma Miquel Gomà & band Entrades a la venda
15/02/2020 a les 22:00 a Sabadell

El món al revés

 15€

Concert de presentació en elèctric del disc ‘El món del revés’ de Miquel Gomà, projecte en solitari del sabadellenc Miquel Garcia Gomà. Músic amb un àmplia trajectòria professional com intèrpret i docent, obté el Grau Superior en interpretaciódel piano pel Conservatori Superior de Música del Liceu, així com el Màster en Pedagogia Musical per l’ESMUC.

Després del seu pas com a teclista per diferents formacions dins el blues i el rock com Hardreams, Alberikus Blues Band, Amadeüs i Tremendos, sent la necessitat de donar sortida a un grapat de cançons pròpies que amb els anys s’han anat acumulant en un calaix. Per a la seva gravació s’encarrega de les veus principals més enllà dels teclats i és acompanyat a la guitarra per David Garcia (Giant Rev), al baix per Víctor Manjarín (Blues Captain), a la bateria per Vicenç Escobairó (Alberikus Blues Band) i amb la col·laboració al saxo de Jordi Sans. El disc s’enregistra a cavall del Wheel Sound Studios i els Dante Estudios, mesclat i masteritzat per Isra Ramos.

A ‘El món del revés’ podreu escoltar onze cançons en català amb una clara influència de la música rock d’artistes com Bon Jovi o Bryan Adams, amb solos, riffs, tornades enganxoses i
molta melodia.

Obertura de portes una hora abans. Seient no numerat. Aforament limitat.

Adquireix la teva entrada

T'enviarem la teva entrada a aquesta adreça

Al clicar el botó "Continua" seràs redirigit al web de La Caixa per fer el pagament.

La compra finalitzarà un cop acabat aquest procés.

Total incloent 1€ despeses
de tramitació (IVA inclòs)


NO ES PERMET LA RESERVA DE SEIENTS AMB CAP PENYORA (peces de roba, bosses, mocadors…).

“First come, first served.”

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.


Lloc:
CAVAURPÍ
Sant Maties, 5, Sabadell
Dia i hora
15 de febrer a les 22:00h
Preu:
15 €