des./2016

mirina-xavi Mirna Vilasís i Xavi Múrcia Espero meravelles i A través de Vinyoli
02/12/2016 a les 22:00 a Sabadell

Espero meravelles i A través de Vinyoli

 15€

Mirna Vilasís i Xavi Múrcia, són dos sabadellencs que es dediquen professionalment a la música des de l’any 1988. Dos artistes polivalents i polifacètics, però sobretot valents en tots sentits. Vocalistes d’àmplia trajectòria i d’un full de serveis on no hi falta de res. Més d’un quart de segle recorrent tots els pobles i ciutats del país, tot explorant, difonent i renovant la poesia i la música d’arrel catalana, ja sigui per separat sota el seu nom o junts, en qualsevol dels nombrosos projectes als quals han donat forma: Samfaina de Colors, Tralla, La Cobleta de la Selva…

Ara tornen a la seva estimada ciutat natal i al seu estimat Hotel Urpí, un lloc on hi han viscut esdeveniments importants de les seves vides.

A la Cava Urpí ens cantaràn els seus darrers treballs discogràfics, els més aplaudits de la seva trajectòria: Espero meravelles, que la Mirna dedica a la poesia de la seva estimada i enyorada amiga, la poeta Montserrat Abelló, un disc on més que cantar, la Mirna s’hi deixa l’ànima sencera, i A través de Vinyoli, que en Xavi dedica a la poesia del seu poeta de capçalera, Joan Vinyoli. Un disc on brilla, com poques vegades havia brillat amb tal intensitat a casa nostra, la unió de la poesia i la música moderna.

Un concert que serà especial, únic i irrepetible. N’esperem meravelles… no us el perdeu!

Obertura de portes una hora abans. Seient no numerat. Aforament limitat.